Find pianist i Nordjylland her

4.9

Benny Wagner

ERFAREN OG ENGAGERET PIANIST.
MEGET BREDT REPERTOIRE.
HUSPIANIST PÅ ROLD STORKRO.
AKKOMPAGNATØR AF SANGE/INDSLAG.

Mit musikalske håndværk har...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 6.900
Vis kunstnerprofil
4.9

PoulEriksMusik

Spillemand/musiker på keyboard/piano/rytme & sang ( harmonika kan også komme med).
Mange års erfaring i festmusik - diner`& dansemusik. Højskole...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 2.200 - 5.500
Vis kunstnerprofil
5.0

Musiker Signe Olsen

Ledige tider i november og december.

Et skræddersyet soloindslag, hvor sangene giver mening, eller hyggelig dinnermusik under middagen.

Erfa...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Karsten Jensen

Fed musik til alt fra bryllup til diamantbryllup. Prof. musiker. Spiller alle genrer, f.eks. Kim Larsen / Gasolin, Creedence Clearwater Revival, Sm...

Hjemby
Thisted
Prisniveau
Kr. 3.500 - 7.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Morten Baggesen

Professionel musiker, har mere end 30 år leveret underholdnings- og dansemusik på de fleste spillesteder i Nordjylland. Musikken er meget varieret ...

Hjemby
Hjørring
Prisniveau
Kr. 3.500 - 5.500
Vis kunstnerprofil
4.9

Tom Pedersen

Meget alsidig og rutineret pianist. Konservatorieuddannet. God til festsange. Spiller med flot og brilliant teknik i alle genrer på klaver eller fl...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 3.200 - 5.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Gerhard Mark

Musikeren til din fest. Spiller klaver, keyboard og harmonika.
Underholdnings og dansemusik.
Dæmpet og tilpasset musik mens middagen serveres og ...

Hjemby
Nykøbing Mors
Prisniveau
Kr. 4.900 - 7.400
Vis kunstnerprofil

Nikolaj Christensen

GÅ IKKE GLIP AF stilrent musik fra et ungt aalborgensisk musiktalent, der indrammer festen i behagelig og betagende jazzmusik, der får gæsterne til...

Hjemby
Aalborg
Vis kunstnerprofil

Kim Bernt

Solo musiker. Spiller klaver og keyboard med fodbas. Under middagen et varieret program: Musikcals, evergreens, swing, latin osv.
Under dansen et ...

Hjemby
Aars
Vis kunstnerprofil

SIGNEKYHL

Jeg er uddannet pianist ved Det Jyske Musikkonservatorium. Jeg spiller et blandet repetoire alt efter arrangementet - lige fra dinnerjazz til popul...

Hjemby
Aalborg
Vis kunstnerprofil

Søren Bundgaard

Dygtig og indlevende pianist med alsidig erfaring. Har 20 års erfaring som pianist og keyboardspiller i forskellige sammenhænge.

Hjemby
Frøstrup
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en portal til booking, der er en af landets største og mest spændende, kort sagt alle betydelige typer underholdning indenfor fester, arrangementer og events for privatpersoner såvel som for erhvervsarrangementer, voksne som børn.

Bookingportalens idégrundlag er at blive samlingspunktet for interessante og dygtige entertainere indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, så folk på jagt efter perfekt musik & underholdning ikke går med uforurettet sag men i stedet får det hele samlet ét sted, og uden at bookingen medfører yderligere omkostninger til administration etc.. Eventzonen.dk er ikke et bookingbureau, men portalen der samler mulighederne. Entertainerne vælger selv at registrere sig på Eventzonen, fordi portalen har god trafik af mange kunder, der tillige vælger at komme tilbage og booker dygtige og underholdende kunstnere.

Udvalget strækker sig fra komikere til dygtige foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. Vi har derudover et stort udvalg af bands indenfor enhver kategori, lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til større orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Det er Mogens Birk, der står bag portalen. Mogens har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i over femten år og har derfor stor erfaring med booking af enhver form for underholdning. At lave Danmarks bedste og foretrukne system til booking af enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen nøjes heller ikke med blot at være et samlingspunkt mellem entertainer og kunde, men har også indbygget videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Eventzonen.dk har derudover et voksende community af personer, der følger de mange dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Når du booker, er det vigtigt at huske, at booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at et fordyrende led er elimineret, så er der også gode muligheder for inden en event at aftale specielle ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du får netop det du ønsker.

Hvis du som entertainer gerne vil oprettes på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du vil opleve en øget interesse. Senere giver vi dig en betalingsprofil helt gratis i de første to måneder, hvor du kan uploade lydklip, en udvidet profiltekst, videoer og billeder til din personlige profilside. Har du en eller flere videoer på din profil, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt vurdere, om du passer godt til deres fest eller event. Hvis du herefter ikke vil fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for at du helt automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Uanset om du er kunstner eller søger den bedste underholdning til dit næste arrangement, så vælg Eventzonen.dk, og det er der 3 meget gode grunde til:

Den direkte vej til kunstnere, sker via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...