Find voksendiskotek i Nordjylland her

5.0

Mobildiskotek NightProject

Komplet mobildiskotek inkl. DJ, lyd og lys fra kun 2450,-
- Fødselsdage
- Efterskole-/gymnasiefester
- Firmafester

Er festen for det modne pu...

Hjemby
Pandrup
Prisniveau
Kr. 2.450 - 4.950
Vis kunstnerprofil
4.9

Finn P.

Diskotek for voksne

- Dæmpet dinnermusik
- Musikledsagelse til lejlighedssange inkl. velkomst- og velbekommesang (har 300 melodier)
- Skålesan...

Hjemby
Frederikshavn
Prisniveau
Kr. 2.900 - 5.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Dj Thomas Simonsen

Erfaren dj til voksenfester, bryllup og fødselsdage. En DJ der altid har 100% styr på tingene!

Jeg spiller varieret musik som henvender sig alle...

Hjemby
Vadum
Prisniveau
Kr. 3.500 - 9.000
Vis kunstnerprofil
2.0

DJ JayJay

Jeg elsker 80' og 90' og kraftfuldt rock. Mange års erfaring siden jeg var 14 .....

Hjemby
Vestervig
Prisniveau
Kr. 3.500 - 7.000
Vis kunstnerprofil

Soundtech

Hos Soundtech kan vi klare en masse forskellige opgaver. Vi har bl.a. en LED storskærm i vores sortiment, der gør, at vi kan tilbyde noget helt uni...

Hjemby
Frederikshavn
Vis kunstnerprofil

Diskotek Venus

Diskotek Venus og DJ Peter Christensen har 39 års erfaring med at skabe fest og stemning til alle former for fest. Et af specialerne er 80'er feste...

Hjemby
Aars
Vis kunstnerprofil

Carpo Roadshow

Carpo Roadshow er et mobildiskotek for det voksne publikum - det der i daglig tale kaldes et voksendiskotek.
Spiller primært i Nord- og Midtjylla...

Hjemby
Aalborg
Vis kunstnerprofil

Musik Kusken

Musik Kusken Vi er et firma som kan hyres både som mobil diskotek eller stationære dj's på i forvejen eksiterende diskoteker. Vores mobile anlæg ka...

Hjemby
Hobro
Vis kunstnerprofil

Mobildiskotek MaxVolume ApS

DANMARKS BEDSTE FESTER!
MaxVolume ApS’s profil har siden 2009 været en integreret del af underholdningsindustrien og tilbyder en række af professi...

Hjemby
Aalborg
Vis kunstnerprofil

Mobil diskotek Bonden

Dj med 30 års erfaring spiller gerne til jeres næste fest. Alt fra byfest, bryllup, firmafester samt foreninger.

Kan altid sætte gang i en fest ...

Hjemby
Skørping
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en bookingportal, som er en af landets største og mest spændende, for alt det der rører sig indenfor god underholdning til events, arrangementer og fester for privatpersoner såvel som for virksomheder, voksne som børn.

Formålet med portalen har været at udvikle løsningen, der samler interessante og spændende entertainere så folk på jagt efter den ideelle musik & underholdning, indenfor alle relevante underholdningskategorier, kun har brug for at søge ét sted, og det uden at de behøver betale yderligere administrationsgebyrer eller andre bookingomkostninger. Eventzonen.dk er ikke et bookingbureau, men i stedet bookingportalen der samler mulighederne. Entertainerne vælger selv at registrere sig på Eventzonen, fordi portalen har en god trafik af mange kunder, som i tillæg vælger at komme tilbage og booker dygtige og underholdende entertainere.

Vores brede sortiment dækker fra voksentrylleri til dygtige foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Tillige har vi et meget stort udvalg af bands indenfor enhver genre, og det lige fra Disc Jockey’s, klassiske solister og enmandsbands til større orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Mogens Birk er idemanden bag bookingportalen, og han har masser af kendskab til booking af alle former underholdning efter mere end 15 år i branchen. Mogens Birk har det mål at lave Danmarks mest populære system til booking af underholdning, og Eventzonen.dk ønsker heller ikke blot at være et samlingspunkt mellem kunde og entertainer, men har også indbygget både videomuligheder via YouTube samt en blog med inspiration og gode ideer til den næste fest eller event. Desuden er der også et community på Facebook, som konstant stiger, hvor brugerne følger Eventzonens mange forskellige entertainere og kunstnere.

Ønsker du at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Husk på, at entertaineren bookes direkte, når du booker via Eventzonens portal, så udover at et fordyrende mellemled er væk, så har man også mulighed for i god tid at aftale tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens optræden, så du opnår lige præcis det du ønsker.

Såfremt du som entertainer gerne vil oprettes på Eventzonen, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du vil opleve en stigende interesse. Som det næste vil du modtage et login til en betalingsprofil, som er gratis de 2 første måneder, hvor du vil kunne indsætte videoer, lydklip, billeder og en udvidet profiltekst til din personlige kunstnerprofil. Med en video på din profil kan potentielle kunder se dine optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres arrangement. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, hvis du ikke ønsker at have betalingsprofilen.

Om du søger god underholdning til din næste event eller du er kunstner, så bør du vælge Eventzonen.dk, og det er der 3 helt klare grunde til:

Den direkte vej til kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...